søndag 22. november 2009

Rundstykker til frokost!

I dag stod jeg opp i 11 tida for å lage noen gode, ferske rundstykker til frokost! Det er ikke gjærdeig, så rundstykkene er ferdig iløpet av en liten time- kjempesnedig hvis du har dålig tid :) Jeg har fått dilla på rundstykker med majones, løk og ost! Mmmmm :)


Raske frokostrundstykker (12 stk)

4 dl hvetemel
1 dl sammat hvete
1 ss bakepulver
1/2 ts salt
2 ss sirup
3 dl kulturmelk

Pensling; 1 egg

Pynt; valmuefrø

1. Sett stekeovnen på 200 grader. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.

2. Ha i sirup og kulturmelk i melblandingen. Bland alt til en deig.

3. Form 12 rundstykker av deigen, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.

4. Visp egget lett med en gaffel, og pensle rundstykkene med eggeblandingen. Strø på valmuefrø.

5. Stek rundstykkene midt i ovnen i 10-15 minutter. La dem avkjøle seg på en rist med et klede over!

6. Nyt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar